• home

  • trouwfoto's

  • tarieven
  • reacties
  • interieurfoto's
  • video
  • contact
  • links

Een trouwreportage gemaakt met passie een herinnering die blijft

 

                          


Video

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een videofilm. De film wordt met professioneel digitaal video opgenomen. Haarscherp , contrastrijk, sfeervol, kortom precies zoals u de dag zelf zult willen blijven herinneren!

Wat krijgt u als u kiest voor het vastleggen van uw trouwdag op film/video?

Een professioneel gemonteerde film op DVD met daarop uiteraard alle hoogtepunten van uw trouwdag.

Uniek! Alle overige ruwe, ongemonteerde opnamen die op de dag worden gemaakt worden u ter beschikking gesteld. Door deze service hoeft u echt niets te missen! U kunt letterlijk de hele dag nog eens op uw gemak bekijken.

De cameraman staat zeven werkuren tot uw beschikking

Alle gemaakte opnamen binnen een maand in huis.

Dit complete pakket kost € 850,--


U kunt bij foto en video Remmerswaal ook terecht voor promotie- en demonstratiefilms.
De kennis en ervaring van de cameraman staat garant voor een reportage op niveau. Foto en video Remmerswaal is hierbij niet over een nacht ijs gegaan. De basiskennis is prima verzorgd door het volgen van een hoog aangeschreven cursus journalistieke TV- uitzendingen en korte reportages. Niet voor niets heeft uw cameraman ruim één jaar voor het dagelijkse programma Het Andere Oog van de regionale televisieomroep TV-West opnames gemaakt en de montage gedaan. En onder veel meer, een promotiefilm en diverse informatieve reportages voor de gemeente Den Haag.

Digitaal gemaakte reportages zijn bij foto en video Remmerswaal mogelijk in elke denkbare lengte en over zeer uiteenlopende onderwerpen. De gebruikte apparatuur is geheel digitaal, nieuw en van hoge kwaliteit. De jarenlange ervaring van de cameraman staat daarnaast garant voor een professionele aanpak.

Toch zijn de prijzen van foto en video Remmerswaal alleszins redelijk. Maak daarom eens een vrijblijvende afspraak!

 

Foto en Video Remmerswaal KvK 147868 Den Haag